dijous, 25 de juny del 2009

Good bye Michael...


El proclamat rei del pop, Michael Jackson, ha mort aquesta nit als 50 anys d'una crisi cardíaca, segons la web de famosos TMZ.com.

Segons la CNN, l'artista ha estat traslladat avui d'urgència a un hospital de Los Angeles al patir una aturada cardíaca.Una trucada produïda a les 12.26 minuts de la tarda hora californiana (21.26 a Catalunya) ha alertat els serveis mèdics de la necessitat d'una ambulància a l'adreça del cantant a Holmby Hills, a Los Angeles.

Sembla que Jackson, de 50 anys, ha rebut reanimació cardiorespiratòria abans de ser traslladat a l'hospital de la Universitat de Califòrnia (UCLA) per un equip de paramèdics del cos de bombers.

L'artista no respirava quan han arribat els serveis d'urgència, segons el diari Los Angeles Times, i altres fonts han assenyalat que l'artista ha patit una parada cardíaca. El pare del cantant de Thriller, Joe Jackson, ha afirmat que Michael "no està bé", segons ha recollit la web especialitzada en famosos TMZ, que ha informat a més que la mare de l'artista anava camí de l'hospital.


5 ...:

janina ha dit...

que fooort, eh!! i quantes coses passen a LA!!
bondia!!!
un peto

Isurfeye ha dit...

Aqui es portada en tots els diaris!!! Molt fort!!!

Mar ha dit...

que foooooort!!!! era el rei!!! en fi....coses que passen!

un ptonas!

Elisabet ha dit...

bueno, bueno tampoc tant fort...! estic del miquel fins al coco!!! no es parala de res mes....porfa!!! a veura si t'arribes al boulevard a posar-l'hi unes floretes....
milpetonss

Cristina ha dit...

he hagut d pensar qui era el miquel eh... Jeje muaaa

Publica un comentari a l'entrada