dilluns, 6 de juliol del 2009

Cap de setmana a San Diego

Moltes coses a explicar i tampoc vull que aquest sigui un post quilomètric, així que anirem resumint..

Després d’un viatge sense massa incidències (i molt menys trànsit del que ens pensàvem per ser 4th of July) vam arribar a SD on ens va rebre una tribu de 7 Golden Retrivers juganers i amb ganes de gresca. Entre els gossos vam poder saludar a la família, la Sherri i en Patrick. Una família molt agradable, si bé és cert que viuen entre un caos total, però es van portar molt bé. Només arribar BBQ (barcaboa) i quan toca menjar, toca menjar.

Amb el bikini posat vam menjar a l’aire lliure, mentre els 7 gossos corrien i es banyaven a la piscina. Un cop vam tenir la panxa plena vam anar a buscar la barca i cap a la Bahia de SD.

Des de la barca vam poder gaudir d’unes vistes de SD de les que poques persones poden gaudir: downtown, lleons marins, les diferents illes que hi ha a la vora, els ponts, etc. Tot això mentre veiem com s’anava ponent el sol.. Bastant increïble.
Finalment va arribar l’hora dels focs artificials. Sense ningú que ens molestés i amb bona música de fons, vam poder gaudir d’un gran espectacle de llums i colors. La immensitat de tot plegat et feia oblidar fins i tot el fred que començava a gelar-te el cos. En acabar, envoltats per una boirina vermella amb olor de pólvora i de correfoc de festa major, vam anar tornant cap a port.




Quan vam arribar a casa, i per tal de combatre el fred que havíem passat, vam posar-nos dins el jacuzzi sota les estrelles. La millor manera per acabar un gran dia.

L’endemà, després d’una dormida com feia dies que no dormia, vam sortir a turistejar per SD. Una ciutat molt més surfera i de vida de platja que LA. De tornada cap a casa, més BBQ i piscina fins a l’hora de tornar cap a LA.

Una tornada relativament tranquil•la ja que vam poder gaudir del privilegi d’anar pel CARPOOL, un carril que poden fer servir aquells cotxes amb, almenys, dos passatgers. I finalment... home, sweet LA home..

3 ...:

Isurfeye ha dit...

M'alegra saber que estas sent felic alla...un peto molt fort i cuidat molt!!!

Isurfeye ha dit...

i si us plau...tornat a llegir el email que hem vas enviar...nomes aixo...pues ala un peto i records a la mar, betty, janina, mumyr, carles, maria....a tots muak!!!!

Unknown ha dit...

waaaaaauu kom fas delir nenaaa!!!!!!

records*
muàaaa

Publica un comentari a l'entrada