dissabte, 15 d’agost del 2009

Informe n.2 - Lake Havasu City

Avui ens hem despertat per poder arribar a lesmorzar q ens venia inclos amb lhabitacio: magdalenes, torrades, sucs i cafe aigualit...
Un cop al cotxe hem anat fins a Downtown San Diego (xafardejar uns grans magatzems...)
Per dinar hem anat a la zona de La Jolla (fotos quan es pugui..), una zona molt tranquila i una mica 'pijilla'. Hem estat la mar de be! Abans de dinar hem estat a la platgeta i tot! Hem vist tot tipus danimals voltant x alla: des de foques a esquirols, coloms i gavines..
Hem acabat fent un cafe (de gratis) en un restaurant nou q inauguraran la setma a q be :)

Tb hem fet una mica de shooping i dsp a fer carretera...

I mes carretera...


I encara mes carretera...

I de tanta carretera quasi ens quedem sense gasolina (hem patit, hem resat, hem suat, hem sofert..... Xo finalment ha aparegut una gasolinera del no res!!)

I es q realment ha sigut durillu.. Km i km de carretera recta amb nomes una curva de taaan en taaaan... Fosc i am reserva.. Sort q tenim algu q ens cuida pq sino ja ens veig en una cuneta sense cobertura esperant q es faci de dia... Aixo si, haguessim pogut gaudir d'un cel estrellat espectacular!!

Finalment, despres de moooltes hores (tp cal contar exactament quantes) hem arribat a Lake Havasu City, on som ara: Motel 6 in Lake Havasu..

Estem tan mortes q quasi n podem ni parlar..

Dema relax al llac abans de seguir fins al Grand Canyon

Una abraçada!!!

**les nenis**

1 ...:

Elisabet ha dit...

joliness!!! estic estresada nomes d'imaginar-ho!!!!sort de "l'a.g."!!!
per les carreteres llargues i aburrides no ho ha com la musica "country " a tot volum... es lo que recordo del nostre viatge a california!!!
moltsss pettonns

Publica un comentari a l'entrada