dilluns, 30 de novembre del 2009

Thanksgiving - Portland, OR

Dijous 26 de novembre se celebrara ACCIO DE GRACIES (Thanksgiving): dia en que, després de cuinar un grandissim turkey, fer mil pies i pastissos, preparar cookies autèntiques (tot i que se'ns van cremar una miqueta...)..., es donen les gràcies per l'any, per tot el que ha portat de bo i per seguir junts un any més :)  

I això és el que vam fer! Vaig passar el Thanksgiving a casa la familia de la Jaione, a Portland, OR (2 horetes en avio). Vaig arribar dijous, un dia després que ella, i ens vam posar a cuinar (concretament un pumpkin pie (que va quedar molt bo) :p). 


Una gran taula, un gran dinar i amb tota la seva familia, va gaudir d'un bon turkey amb cranberry sauce (yuuummy). Després de dinar, jocs de taula amb la familia mentre feiem petar la xerrada, molt agradable... 


A la nit, vam fer una mica de relax al jacuzzi i tot i que feia força fred (37ºF - uns 3ºC) vam estar quasi una hora al jacuzzi fins que ens vam transformar en panses arrugades :)


Durant aquests dies també s'aprofita per començar a decorar la casa de nadal, així que vam sortir a tallar (literalment) l'arbre de Nadal! Increïble!



zones d'avets de tot tipus, per escollir el que mes t'agradi


és important saber la mida de l'arbre pq a partir de certs "peus" el preu canvia dràsticament. El nostre feia 9feet (encara no 3 metres)


una serra i ale, a tallar!
 
moi aussi :) tot i que vaig avançar poc...


l'arma del crim

 al cotxe i cap a casa!
Mum, t'hagués encantat!! Vaig estar pensant en tu tota l'estona! Increïble juju

I els altres dies.. vam aprofitar per fer una mica de turisme per Portland...





un lloc de donuts molt famós

fins i tot hi havia donuts amb un tros de bacon a sobre! però no en vam provar cap (molta cua i ja haviem menjat massa jeje)


i lo millor... adonar-se que ha arribat la tardor i que el Nadal està ben aprop! (A LA no hi ha fulles pel carrer... i les palmeres no canvien de color...)


i un dia... un capitxo... bona pinta, oi? :)


I aquest ha sigut el meu thanksgiving... un pont de relax després d'un final de setmana mooolt estressant... Ara ja tot ha tornat a la normalitat i demà desembre... com passa el temps... i a LA ni te n'adones...!

una abraçada!!
ah! i em vaig escapar del Black Friday, massa locura...això si.. diumenge BARÇA - MADRID :) (i sense tenir que pagar juju)  ;)

3 ...:

janina ha dit...

ooooooooohhh!!! q xulo!!
i l'arbre com l'aguantes dret?? pq no va amb torreta no??
molt macu!!

un petoo

Cristina ha dit...

la torreta la tenen a casa, tot preparat :)

mua!

pd: gracies x les fotos!! ha quedat precios!!

Elisabet ha dit...

m'encanta lo del arbre..!!! es tan america!!!!!
i, ara que ? una altre vegada amb manigue curta???
mua mua

Publica un comentari a l'entrada