dilluns, 25 de gener del 2010

una mica d'activitat després d'uns quants "lazy days"

Després de força dies d'inactivitat, he decidit que ja era hora de reactivar-se una mica :) La veritat és que, una vegada readaptada de nou a la vida Californiana, hem tingut uns dies molt tranquils... 


El cap de setmana passat vam sortir a celebrar un aniversari i després d'això vam passar una setmana de pluja i més pluja i més pluja... va arribar a caure tanta aigua que vaig acabar amb goteres a l'habitació!! 
Abans, però, us deixo amb un parell de fotos del cap de setmana passat: 



A la foto: les dues roomies amb en Josh (l'alt) i l'Albert, un amic d'en Xavi que estava de visita a LA. 


Tornant a la pluja, doncs, vam decidir aprofitar el temps amb pel·lícules que tenim pendents de mirar, i la veritat és que totes molt bones, així que aquí us en deixo una recomanació (per un dia d'avorriment):
  • Away We Go
  • Into the Wild
  • Garden State
  • Up in the Air (q està ara al cine, així que si teniu l'oportunitat, aneu-la a veure!)
  • (500) days of Summer (també als cines, crec)
Després de literalment una setmana de gorros, bufandes i pocs paraigües pq del vent que feia se't giraven del revés, finalment va tornar a sortir el sol dissabte. Així que vam aprofitar (tot i que ja estava organitzat d'abans) per anar a passar el cap de setmana a Santa Barbara. Vam fer un Ladies Night en un hostalet al centre de SB. Una nit molt divertida :)



De bon matí, després de fer el check-out vam anar a fer un bon esmorzar a Sambo's! Dues de les noies que venien deien que aquí donaven els millor muffins del món... i el problema d'anar amb aquestes expectatives tan altes ("els millors del món") és que després ja no els vaig trobar tan bons... De totes maneres, el lloc em va encantar... solet i davant de la platja! Poc més es pot demanar... I els muffins? doncs te'ls regalaven mentre escollies què volies menjar (pretty good, isn't it?) :)


Diumenge, amb la panxa plena, vam tornar cap a LA... una passejada per Santa Monica, despedir-nos de l'Albert, q tornava cap a Barcelona, super i cap a casa de nou :)


Així que ja veieu.. una setmaneta tranquil·la.. Per l'oficina també molt bé, començant nous projectes i aprofitant el temps... que, encara que no ho sembli... es comença a veure el final de la beca... :(


Una abraçada enorme a tots i molts petons! :)

4 ...:

janina ha dit...

ja era hora!!! un post!!
molt be, eh!
aqui ja estem a la recta "final" o al començament, depent de com t'ho miris, de buff casual, demà comença la fira i avui anem a muntar!!
uuuuuhh quins nervis! a veure q tal va!! ja te contare!

un petoo

Cristina ha dit...

soooooooooort!!! segur q serà un èxit!! :)

Elisabet ha dit...

....he tingut que pensar molt amb lo de "roomies"..i al final u vaig dscubrir!!!!(les que compartiu habitacio, suposo...!!!)
les sortides" solo chicas" sempre va be, oi??
mil petons

Cristina ha dit...

jejee roomies, companyes de pis :) és a dir, la jaione i jo :) i si si, sorties "solo chicas" són estupendes! ara a veure quan organitzem la següent..
petooooons!

Publica un comentari a l'entrada