divendres, 30 d’abril del 2010

New York, New York

New York sempre ha sigut una ciutat de pel·lícula, centre financer, capital de la moda, de la política, de les comunicacions, de la música... Nova York és, per molts, una ciutat de somni... i tot i que ja hi havia estat una vegada, tornar-hi ha sigut com redescobrir-la de nou.


Amb el nostre camp base al Soho, ens vam recorrer la ciutat de nord a sud i d'est a oest... botigues, museus, musicals, carrers, milions de fotos, cupcakes, cafes, passejades, sol, pluja... un viatge més que complet!


Suposo que el viure a LA ha alterat una mica el sentit de les distancies i proporcions.. i és que NYC tp no em va semblar una ciutat tant gran.. suposo que una mica és perque tot queda entaforat entre edificis altíssims, una ciutat que ha crescut cap al cel.. un Rockefeller Center on sembla mentida que a l'hivern hi puguin cabre milions de patinadors rodejant un arbre de nadal gegant, una Zona Zero que al estar tota tapada passa bastant desaparcebuda, un Empire State que saps que està allà per la multitud de gent que espera a les portes (pero que, tot i que intentis mirar amunt, no pots aconseguir veure'l sencer...), un Central Park sense el que Manhattan no podria respirar, un Chinatown desordenat i que s'ha acabat fusionant amb el districtre italià i un Times Square que concentra milions de turistes rodejats de llums i cartells de musicals... i... això si... per tot arreu riuades de gent i taxis... soroll al carrer i bocines sonant... tot el contrari que a LA


una ciutat fantàstica, que recomano a tothom!
i aquí us deixo amb algunes fotos, perque us deliu una micona!

una abraçada!

6 ...:

janina ha dit...

uooooo!!!
que xules les fotos!!
a veure quan skypegem!!!
un petonet

Elisabet ha dit...

remenber when....turu turu...(aixo es una canço.. per si no les identificat...!!)
un bon resum del viatge!! potser ja no cal que t'envii les meves??
pero no tot va ser cel blau i sol eh? que tambe vem quedar ben xopes!!!
muak, muak

Cristina ha dit...

calen les fotos!!!
va.. envia'n alguna avui..!! :)
mua!

Maria ha dit...

wow!!! quina suerte!

Unknown ha dit...

molt macas les fotos!!!
the main that you've spent such a nice time together!
records de part nostra))
petons!!!

Anna Requesens i Antoni Cabello ha dit...

Que maco!!! una ciutat de somni per poder fer de tot. Quants records aquestes fotos. Marxaria ara mateix per tornar a sentit i viure NY.

Publica un comentari a l'entrada