dimecres, 26 de maig del 2010

Catalina Island

Un cap de setmana d'aventuras a Catalina Island!
Vam agafar el ferry dissabte el matí de Marina del Rey cap a Two Harbors, Catalina. El viatge d'anada va ser força tranquil, el mar una mica mogudet i una mica de fresqueta, però vam disfrutar d'una mica d'aire fresc fins arribar a Avalon. La primera parada que el ferry fa a Catalina. Un poblet molt monu però també molt més pijin que allà on anvem nosaltres...

Més de la meitat del ferry va baixar a Avalon, i només els més aventurers vam seguir fins a Two Harbors. Després d'unes tres horetes de ferry, arribaven a port.  Allà ens esperava un bus per portar-nos fins a l'altre extrem de l'illa, a Little Harbor, on haviem decidit acampar.
Un cop a Two Harbors vam montar la tenda i vam anar a fer una mica de trekking i moltes fotos :P
A la nit, a cuinar! però abans de posar-nos amb la carn vaig aprofitar per menjar Marshmallows (al puro estilo americano!)
L'endemà diumenge, tocava tornar... però quan vam trucar al Capitan Zach per preguntar-li a quina hora venia, ens va dir que nanai, que no venia, que feia massa vent......! De totes maneres, va venir el Safari Bus a rescatar-nos de Little Harbor i ens va portar de nou cap a Two Harbors (a veure les opcions que teniem per tornar...). 

De camí ens vam topar amb un buffalo! (que es veu, que fa uns anys van portar-ne uns 13 per gravar una pel·lícula i que després van decidir deixar-los aquí... i ara n'hi ha centenars per tota la illa..!)
Després de veure que no teniem massa opcions entre les que escollir... vam decidir trucar als respectius jefes i quedar-nos un dia més...! Aquesta vegada, però, vam acampar a Two Harbors (una mica més a prop de la civilitzacio... just in case...!) Un lloc preciós....
En l'intent d'aconseguir llenya per la nit, em vaig cremar dos dits.. :( però bueno... una mica de pasta de dents i ale!
Després de recollir una mica de llenya vam tornar al poble (que estava a 1/4 milles), dinar, relax, intentar descobrir si hi havia alguna opció de veure LOST.... però vam acabar desistint i tornant cap al camping (just a temps per adonar-nos que ens havien robat la llenya!!! ¬¬' lleig....... vam preguntar entre els veïns i tothom ho va negar... 
De nou, manos a la obra i a buscar més llenya! i aquest cop en vam trobar moltissima!
una gran fogata que va durar tota la nit!
l'endemà, a les 4, va tornar el ferry i aquí, dps d'un viatge força mogudet i remullat, s'acabava la nostra aventura! una gran aventura!! (això sí, una vegada a casa i mentre posaven rentadores... vaig posar-me al dia de LOST :p un gran capitol molt adient dsp d'un cap de setmana perduts (and stuck) en una illa)

una abraçada!!

3 ...:

janina ha dit...

es xuliiiiiiiiiiissim!!!
quina enveja!!
muamuamua

Elisabet ha dit...

uauuuu, vaya aventura!!!com es que tu vas d'estiu i la Jaione d'hivern????
una de les dues no va acertar eh?!?!
ja ets una mica" xiruquera americana"!!!!
petonetssss

Cristina ha dit...

xD vaig ser jo qui no va encertar! XDD q vam passar un freeed...!

Publica un comentari a l'entrada