divendres, 29 de gener del 2010

The Brandery

4 ...

Tot i que sembla ser que ja acaba avui.. us deixo amb aquesta foto que m'han fet arribar fonts fiables de catalunya del The Brandery 2010 :) (i no Jan's... no ets tu... que encara espero les teves fotos...) snif.. 

Doncs això, que segons m'han dit, la presentació de la nova línia de BUFF ha sigut tot un èxit! Així que ENHORABONA!! :)
I una altra foto, amb molt menys glamour, és la de l'escala del nostre pis.. Volen repintar-ho però la veritat, si han de triar un d'aquests colors que hi ha a la paret, millor que ho deixin tal qual, no? 
Res mes.. una abraçada, petons a tothom i BON CAP DE SETMANA! plans? de moment dissabte tornem de voluntaries al FOOD BANK ;) estem solidaries jiji


muaah

dilluns, 25 de gener del 2010

una mica d'activitat després d'uns quants "lazy days"

4 ...

Després de força dies d'inactivitat, he decidit que ja era hora de reactivar-se una mica :) La veritat és que, una vegada readaptada de nou a la vida Californiana, hem tingut uns dies molt tranquils... 


El cap de setmana passat vam sortir a celebrar un aniversari i després d'això vam passar una setmana de pluja i més pluja i més pluja... va arribar a caure tanta aigua que vaig acabar amb goteres a l'habitació!! 
Abans, però, us deixo amb un parell de fotos del cap de setmana passat: 



A la foto: les dues roomies amb en Josh (l'alt) i l'Albert, un amic d'en Xavi que estava de visita a LA. 


Tornant a la pluja, doncs, vam decidir aprofitar el temps amb pel·lícules que tenim pendents de mirar, i la veritat és que totes molt bones, així que aquí us en deixo una recomanació (per un dia d'avorriment):
  • Away We Go
  • Into the Wild
  • Garden State
  • Up in the Air (q està ara al cine, així que si teniu l'oportunitat, aneu-la a veure!)
  • (500) days of Summer (també als cines, crec)
Després de literalment una setmana de gorros, bufandes i pocs paraigües pq del vent que feia se't giraven del revés, finalment va tornar a sortir el sol dissabte. Així que vam aprofitar (tot i que ja estava organitzat d'abans) per anar a passar el cap de setmana a Santa Barbara. Vam fer un Ladies Night en un hostalet al centre de SB. Una nit molt divertida :)



De bon matí, després de fer el check-out vam anar a fer un bon esmorzar a Sambo's! Dues de les noies que venien deien que aquí donaven els millor muffins del món... i el problema d'anar amb aquestes expectatives tan altes ("els millors del món") és que després ja no els vaig trobar tan bons... De totes maneres, el lloc em va encantar... solet i davant de la platja! Poc més es pot demanar... I els muffins? doncs te'ls regalaven mentre escollies què volies menjar (pretty good, isn't it?) :)


Diumenge, amb la panxa plena, vam tornar cap a LA... una passejada per Santa Monica, despedir-nos de l'Albert, q tornava cap a Barcelona, super i cap a casa de nou :)


Així que ja veieu.. una setmaneta tranquil·la.. Per l'oficina també molt bé, començant nous projectes i aprofitant el temps... que, encara que no ho sembli... es comença a veure el final de la beca... :(


Una abraçada enorme a tots i molts petons! :)

dimarts, 12 de gener del 2010

January skies

3 ...


avui sortint de l'oficina he pogut gaudir d'aquest cel espectacular
una abraçada!

dilluns, 11 de gener del 2010

back to LA, back to my reality, back to the grind

4 ...

El meu primer cap de setmana a LA ha estat un gran cap de setmana replet d'activitats!!
El dissabte, aniversari de la Jaione, va començar amb un Birthday Breakfast entre globus, suc de taronja, cupcakes i croissants :)

Després d'esmorzar vam marxar al Food Bank de voluntaries a organitzar menjar. Tota una experiència perquè realment t'adones que hi ha molta gent (jove) disposada a dedicar un dissabte al matí a ajudar a la societat! A veure si aconseguim que aquest tipus d'activitats es converteixin en algo més o menys usual :)



a nosaltres es va tocar obrir paquets de llet en pols i col·locar-la en les bosses que després es reparteixen a la gent gran sense recursos...


Després del Food Bank vam anar a l'aeroport a recollir en Xavi que tornava de casa :) i vam anar a fer un bon brunch: french toast, ous, suc de taronja, cafe.... Mort del viatge i amb la panxa plena, vam deixar en Xavi a casa seva i vam anar amb la Jaione a pair el menjar donant una volta per Santa Monica. 


I per SM ens vam  trobar amb aquesta meravellosa posta de sol... que des de l'iPhone segurament no es pot apreciar però que realment era espectacular... un gener passejant per la platja amb nomes una jaqueteta, gaudint d'una posta de sol fantàstica que va tenyir el cel de vermell... què més es pot demanar...?


Al vespre, vam sortir a celebrar l'aniversari de la Jaione :) festa sorpresa a casa l'eva i una mica de dancing party per Hollywood :)


Diumenge ens vam despertar amb ganes de fer més coses i vam anar a una missa Gosspel, una experiència increible... un gran show

Després de la missa vam anar a fer una mica de reciclatge de mil llaunes i ampolles que teniem per casa.. Aquest tema està una mica mal organitzat a LA però bueno, vam contribuir d'alguna manera i ens van donar $10 a canvi (gens malament, no?) 


Una altra vegada amb el maleter buit, vam decidir anar a omplir-ho a COSTCO (que vindria a ser el Makro americà): sabons, detergents, paper wc, llaunes de tonyia, olives, pa, ous, peix, carn, formatge... de tot!

I amb el cotxe de nou a tope, vam anar cap a casa a preparar una bona truita de patates per sopar :) i poc després de menjar-nos la truita (que va qdar bonissima) queiem les dues rendides al sofa... 


un gran cap de setmana, si senyor :)
i avui, dilluns again, office time again i una setmana per endavant...


una abraçada enorme! (& it's good to be back!)