dimecres, 7 d’octubre del 2009

news :)

si... tocava actualitzar des de fa dies... però és que aquestes ultimes setmanes han passat massa rapid i hi havia massa coses a fer...


tocava fer molta feina del Master, per sort ara ja només em queda una entrega per la setmana que ve, aixi que poc a poc sembla que podré tornar a respirar.

per l'oficina també hi ha força feina. L'Anselm ha d'anar a barcelona a finals de mes, aixi que toca acabar moltes coses abans que marxi... (ahir, per exemple, em va tocar quedar-me fins ben tard a l'oficina...)

a part de la feina, sembla ser q ha arribat la tardor a LA... no pensava pas que passes fred aqui, pero aquests ultims dies ha refrescat bastant (toca posar-se un jersei...). Diumenge vam anar a passejar per Santa Monica i feia tan vent que vam acabar congelats!

Això si, ploure encara no he vist ploure... 4 meses aquí i ni una gota d'aigua ha caigut... em sembla que el dia q es posi a ploure de veritat, LA es tranformarà en una ciutat completament caotica... don't know.. we'll see.. :)

Després de la volteta per Santa Monica vam anar fins a Malibú a veure la posta de sol. Hi ha un bar/restaurant (Moonshadows) realment increible: tens la zona del bar amb sofas, butaques... i el restaurant.. amb la posta de sol de fons..

Una vegada es va pondre el sol vam anar a Downtown, a The Standard (on ens volia portar l'Anela) i si si... és algo que s'ha de veure... d'allà no tinc fotos pq se'm va acabar la bateria de la camera, pero a veure si hi tornem un altre dia i us poso unes fotos... perquè val la pena! piscina, llits d'aigua, musica, i downtown de fons.. l'unic inconvenient, que feia molt fred diumenge!!

El dissabte, vam sortir de festa (tot i que a la 1am ens vam fer fora ja...) pero va ser molt divertit! La resta de la setmana, más de los mismo.. feina durant el dia i coses varies a les tardes.

Ara toca començar a pensar en Halloween.. carabasses, fantasmes, llums, caramels... això és el que hi ha ara a tots els aparadors :)

more photos, soon!

take care!


1 ...:

Elisabet ha dit...

FRED???? no m'ho puc creura!!!! que potser t'hem d'enviar l'anorak???
que maco lo de la posta de sol! next visit...!!!
petons

Publica un comentari a l'entrada