dijous, 9 de juliol del 2009

wildfire..

Avui, LA s'ha tornat a col·lapsar de nou.. aquesta vegada ha sigut un incendi per la zona. Més de 500 bombers treballant, policia amunt i avall, cotxes de bombers a tota pastilla..


Tota la meva zona s'ha quedat a les fosques.. Al tornat de la feina he anat a casa, m'he canviat, he agafat el cotxe i he anat fins a Santa Monica amb cotxe per anar a correr per la platja. Mentre corria un home m'ha dit "nice shoes" jiji les meves bambes grogues triumfen!! :) so happy!

Després he anat fins al cotxe i estava tot completament col·lapsat.. He passat per ruta alternativa i mes o menys he pogut anar fent be.. Els semàfors no funcionaven pero mes o menys la gent ha sigut força respectuosa i era "ara tu, ara jo". He arribat a csa i logicament no he pogut entrar el cotxe al garagte (avui dorm al carrer...). Tot completament a les fosques.. He buscat per casa i he trobat una espelma (que m'ha anat molt bé per poder-me almenys dutxar..). Després he sortit a mirar si hi havia alguna botiga oberta per comprar més espelmes, però logicament tot estava tancat i res funcionava. Els bombers no han parat d'anar amunt i avall "rescatant" a gent d'ascensors..

El cel ha quedat tot vermellos, mil helicopters controlant la zona i ni tele, ni ratio, ni internet.. només funcionava l'iphone..

Ens hem reunit els 3 veïns, hem sopat una sopeta de verdures i TAXAAN ha tornat finalment la llum! Aixi que hem pogut mirar una pel·lícula..

Ara a dormir, q és tard!

Have a sweet day!

2 ...:

Mar ha dit...

renoi...de la manera que jo expliques sembla una pelicula de por!!!! "i el cel ha quedat tot vermellos...." uooo
muak!

Cristina ha dit...

jiji tp va ser taaan terrorific.. ara miraré als diaris com va acabar la cosa.. :)
xoxoxo

Publica un comentari a l'entrada