dilluns, 11 de gener del 2010

back to LA, back to my reality, back to the grind

El meu primer cap de setmana a LA ha estat un gran cap de setmana replet d'activitats!!
El dissabte, aniversari de la Jaione, va començar amb un Birthday Breakfast entre globus, suc de taronja, cupcakes i croissants :)

Després d'esmorzar vam marxar al Food Bank de voluntaries a organitzar menjar. Tota una experiència perquè realment t'adones que hi ha molta gent (jove) disposada a dedicar un dissabte al matí a ajudar a la societat! A veure si aconseguim que aquest tipus d'activitats es converteixin en algo més o menys usual :)



a nosaltres es va tocar obrir paquets de llet en pols i col·locar-la en les bosses que després es reparteixen a la gent gran sense recursos...


Després del Food Bank vam anar a l'aeroport a recollir en Xavi que tornava de casa :) i vam anar a fer un bon brunch: french toast, ous, suc de taronja, cafe.... Mort del viatge i amb la panxa plena, vam deixar en Xavi a casa seva i vam anar amb la Jaione a pair el menjar donant una volta per Santa Monica. 


I per SM ens vam  trobar amb aquesta meravellosa posta de sol... que des de l'iPhone segurament no es pot apreciar però que realment era espectacular... un gener passejant per la platja amb nomes una jaqueteta, gaudint d'una posta de sol fantàstica que va tenyir el cel de vermell... què més es pot demanar...?


Al vespre, vam sortir a celebrar l'aniversari de la Jaione :) festa sorpresa a casa l'eva i una mica de dancing party per Hollywood :)


Diumenge ens vam despertar amb ganes de fer més coses i vam anar a una missa Gosspel, una experiència increible... un gran show

Després de la missa vam anar a fer una mica de reciclatge de mil llaunes i ampolles que teniem per casa.. Aquest tema està una mica mal organitzat a LA però bueno, vam contribuir d'alguna manera i ens van donar $10 a canvi (gens malament, no?) 


Una altra vegada amb el maleter buit, vam decidir anar a omplir-ho a COSTCO (que vindria a ser el Makro americà): sabons, detergents, paper wc, llaunes de tonyia, olives, pa, ous, peix, carn, formatge... de tot!

I amb el cotxe de nou a tope, vam anar cap a casa a preparar una bona truita de patates per sopar :) i poc després de menjar-nos la truita (que va qdar bonissima) queiem les dues rendides al sofa... 


un gran cap de setmana, si senyor :)
i avui, dilluns again, office time again i una setmana per endavant...


una abraçada enorme! (& it's good to be back!)

4 ...:

janina ha dit...

uaaaaaaala!!! q be no??!?! ja veig q la rentrée de conya no?? molt be!!
i la posta de sol es veu super!! però aqui no teniu neu, elis elis :P
portem uns dies de -2 a 3 graus, i de moment no en sortim d'aquesta! a veure si serveix per vendre molts buffus!
per cert, saps que al papa l'entrevisten aquesta setmana al programa q fan a tv3 per les tardes?? em sembla q serà dijous, ja te contaré! pero suposo q ho podras veure per tv3 a la carta!

un petoo!

Elisabet ha dit...

em sembla que les uniques que comentem cosetes som la Jani i jo!!! ( som fans del blog!)doncs si vaya finde"!!! no et pots queixar!!!la tornada a sigut mogudeta!!!
que tal aixo de repartir dinars?!? a d'estar be oi? una experiencia!!
molts molts petons

Maria ha dit...

Uleeee!!!

Jo encara estic intrigada per saber quin regal vas rebre a LA...pero si els reis no hi arriben alla...A mi em van dir que aquest any passaven de tu!

Cristina ha dit...

aqui et va dir aixo!!? un patge dolent segur!! XD
jiji
mua!!!

Publica un comentari a l'entrada